Споразумението за Brexit беше прието със 621 гласа за и 49 гласа

...
Споразумението за Brexit беше прието със 621 гласа за и 49 гласа
Коментари Харесай

Европейският парламент ратифицира споразумението за Brexit

Споразумението за Brexit беше прието със 621 гласа " за " и 49 гласа " въздържал се " от Европейския парламент. Сделката разчиства окончателното трудностите пред излизането на Англия от Европейски Съюз. След гласуването членовете на Екологичен потенциал запяха в хор „ Auld Lang Syne “, обичайната шотландска ария за довиждане. Евродепутатите разискаха за финален път днес въпроса с отдръпването на Англия от Европейския съюз (ЕС). Ето по какъв начин мина дебатът, предшествал одобряването на съглашението.
Ръководителят на работната група на Екологичен потенциал по въпроса с Великобритания Ги Верхофстад уточни, че днес няма да бъде допустимо евродепутатите да предотвратят раздялата, без значение по какъв начин гласоподават. Той изрази горест от днешните събития и означи, че английският народ два пъти е проливал кръвта си за свободата на Европа. По неговите думи английското отдръпване е почнало с даването на отстъпки за Лондон от европейското законодателство. " Брекзит е нашият неуспех ", сподели Верхофстад.
Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен изрази признателност за английския принос в Европейски Съюз. Тя пожела Европа и Англия да останат положителни другари, обединени в опазването на сигурността и на околната среда.
Групата на Европейската национална партия изрази горест и дефинира решението на болшинството от английските гласоподаватели като огромна неточност. Тази група изрази вярата идващите английски генерации да решат да се върнат в Европейски Съюз.
Социалистите и демократите заявиха, че днес е печален ден, настъпил поради надмощието на популистките неистини. Ако британците решат да се върнат, обятията ни остават отворени, прибавиха те.
Групата " Обнови Европа " също изрази страдание за английското решение. Според тази политическа мощ в този момент към този момент Европа няма да може да бъде упреквана за английските неблагополучия.
Зелените показаха, че ЕС не всеки път подхваща най-правилните ходове, само че е опция с общи сили да се реализира по-добро бъдеще. Никой няма да има интерес от това бъдещите връзки сред Европейски Съюз и Лондон да не бъдат положителни, прибавиха от тази политическа мощ.
Според групата " Идентичност и народна власт " раздялата сред Европейски Съюз и Англия би трябвало да бъде приятелска, а съглашението за бъдещите връзки - " обилно ". Групата на Европейските консерватори и реформатори добави, че от февруари Европейски Съюз губи добър наемател, само че печели добър комшия.
Групата на Европейската обединена левица предизвести, че Великобритания може да не бъде последната страна, отдръпнала се от Европейски Съюз. Големите сдружения въздействат на политиката и живота ни, би трябвало да се събудим и да сложим хората и планетата преди облагите, Европа би трябвало да се промени, приканиха от тази политическа мощ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР